1. Home
  2. In

AquaCell waterontharders geïnstalleerd in Nederland

AquaCell staat alom bekend als de waterontharder die geen stopcontact nodig heeft, én ook nog eens voorzien is van dubbele cellen. Altijd zacht water dus! Tel daarbij op dat deze kalksloper zó compact is dat deze in een meterkast zijn werk kan doen, et voilà: de naam en faam zijn verklaard.

Helemaal niet zo vreemd dus dat er onderwijl geen postcode in Nederland meer is waar ze het zonder AquaCell moeten doen. Het is de meest verkochte waterontharder van Nederland! Wij zijn met zijn allen heel trots op dit succes maar zullen nimmer vergeten hoe we tot hier zijn gekomen. Wat er ook mocht gebeuren, u kunt altijd op ons rekenen! Overal in Nederland.

Ervaringen en reviews waterontharders Nederland

Nederland kende op 1-1-2018 om te zijn 17.206.223 personen. Hier een overzicht van ervaringen en reviews voor de AquaCell waterontharder. We hebben ze voor u samengesteld:

Provincies van Nederland

In iedere provincie van Nederland zijn nu AquaCell waterontharders geïnstalleerd sinds de introductie van de AquaCell hier in ons kikkerlandje, nu al meer dan 11 jaar geleden. Bekijk hier een overzicht van onze ambassadeurs in:

Gemeenten van Nederland

Deze gemeenten bevinden zich binnen onze landsgrenzen. Bekijk eens hoeveel AquaCell waterontharders ter plekke geplaatst werden in:

Waterhardheid

De waterhardheid van het drinkwater in Nederland is minimaal 2.20 dH in gemeente Epe en maximaal 14.40 Duitse graden in gemeente Dinkelland. De waterhardheid zal mogelijk per Nederlandse gemeente en regio significant uiteenlopen of zelfs veranderen na enige tijd.

AquaCell is een product van Aquacombi